Sininen hetki

Kaupungin valot tuikkii kuin pienet tähdet sinisessä taikamaailmassa. Puut on pelkkää mustaa kontrastia sinisen hangen keskellä. Harmaa heräilee pian. Se työntää sinisen pois edestään ja valtaa hanget. Mustat kontrastit pysyvät vuorokauden ympäri kilpaillen kaupungin valojen kanssa. Illalla sininen tulee takaisin ja on harmaan vuoro väistyä. Molemmat häviävät keltaiselle, josta ei kesää kohti elettäessä koskaan tiedä milloin se tulee ja kauan se viipyy.

Drone, DJI 2 mini.

Sininen hetki sai minulle tänä aamuna olon, että luovuuteni kiehuu yli ellen päästä sitä ulos. Drone oli tässä apunani ja vekotin on ollut hyvä hankinta. Pidän henkilökohtaisesti sen tuottamasta materiaalista ihan vain perspektiivin vuoksi ja niin ovat pitäneet asiakkaatkin. Olen nimennyt Droneni Kertuksi. Se ei näytä lainkaan leppäkertulta, mutta minulle pieni drone tuo silti mieleen leppäkertun. Kerttu osaa ottaa myös valokuvia, joskaan ne ei vähässä valossa ole kovin laadukkaita.

Kreikan mytologiassa kyploopit ovat yksisilmäisiä jättiläisiä. Minun Kerttuni on erittäin kääpiö, mutta yksi silmä sillä on keskellä otsaa.

Mukavaa keskiviikko iltaa kaikille maille ja kansoille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s