Maanantai on hyvä päivä olla kipeänä.

Jos sairaspäivänsä voisi valita ja niitä olisi vain yksi, maanantai olisi ehottomasti loogisin vaihtoehto. Meillä on ”nautittu” alkanut viikko siitä, että olen ollut aika hiljaa. Kas kun tänä aamuna herätessä minusta ei tullut kuin kähinää ja joitakin säkkipillin sointuja.

Tämä maanantai onkin mennyt suurin piirtein kädet taskussa seisten ja maailmaa passiivisesti katsellen. Onneksi puhelin ei soinut koko päivänä.

Meidän tontin vieressä on apilaniitty, jossa koirilla riittää haisteltavaa. Viime viikolla katselin keittiön ikkunasta, kun kettu ylitti saman niityn. Ties mitä kaikkea siitä on yli kulkenut. Lähistöllä on tehty karhuhavaintokin viime viikolla.

Vaikken itse oikein jaksanut mitään tänään, oli kuitenkin kiva nuuhkia syysilmaa ja katsella lemmikkien iloa. Salli pisti kuvissa esiin parhaimpia puoliansa. Se sellainen mielipuoli hymiö, jolla on kieli poskella näyttää aivan samalta, kuin Salli yllä olevassa kuvassa.

Kääpiömäyräkoira peltoaukealla. Siellä se jossain meni, missä näkyi heinät vanana pienten tassujen alle kaatuvan. Pennille pitää laittaa kaulaan kulkunen, niinkuin Ninnillä muumeissa.

Ehdin hyvin pohtimaan talliasioita tänään. Lueskelin netistä ohjeita hevosenlannan hävityksestä ja tallin koon vaatimuksista. Nuo tuommoset on tarkkoja juttuja nykyään. Pitää olla tosi monesta asiasta selvillä, ennen kuin voi hankkia talliin asukkeja. Koska kuitenkin haluaisin hankkia vaikka mitä lemmikkejä meille, mutta en tiedä juurikaan mistään mitään, hain opiskelemaan eläintenhoitajaksi. Sen mitä netistä olen asioita yrittänyt opiskella, olen todennut kaikenlaisia säädöksiä maatilan eläinten pitoon olevan niin paljon, että menen suosiolla ammattikouluun niitä opiskelemaan. Ensi kuussa on pääsykoe.

Mies pisti viestiä päivällä, jotta tarviiko toipilaalle tuua mittään. Jep! Olen syönyt kaikki suklaat ja kebab ois kiva. Ei tuonut. Käyn kohta itse hakemassa. Mukavaa alkanutta viikkoa teille ja kiitos kun kävit lukemassa. Pysykää terveinä. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s