Keskellä keittiöremonttia

Meidän keittiö on ollut n. viikon ilman sähköhellaa ja juoksevaa vettä. Puuhella on ollut suuressa arvossa ruoanlaitossa. Ja vedenkeitin, jolla lämmittää tiskivettä. Tänä aamuna oli onnellinen hetki, kun putkimies kävi laittamassa hanan paikoilleen ja kytki letkut. Suljin silmät ja huokaisin syvään, kun avasin hanan ja siitä tuli vettä. Jotenkin sitä osaa taas arvostaa ja olla kiitollinen juoksevasta vedestä tässä päivänselvyyksien maailmassa. Ei tarvitse enää hakea vettä wc:n tai pesuhuoneen hanasta kahvinkeittimeen. Tiskasin vanhanaikaisesti viikon ajan kahden pesuvadin avulla saunalaudetta työtasona käyttäen. Kaikista muista talon hanoista toki tuli vettä.

Ensiviikolla pitäisi olla sähköhellakin kytkettynä paikoilleen. Kaapeissa on rungot paikoillaan, mutta ovet niistä vielä puuttuvat. Konmari hyllyt puuttuvat, huuva puuttuu ja välitilan laatat puuttuu. Valaistuksesta uupuu suurin osa. Verhotangot puuttuvat. Toive olisi, että parin-kolmen viikon päästä kaikki olisi paikoillaan. Ainakin viimeistään Jouluksi.

Puuseppä mieheni teki keittiösuunnitelman itse ja hän on töissä JP-keittiöillä / Fenix Puu Oy:llä ja keittiö laitteineen on samaisen yrityksen kautta hankittu. Kaikki keittiöön liittyvä on löytynyt omalta kylältä ja se on asia, jota arvostan kovasti.

Taaperosta on ollut hauskaa, kun kaikki laatikot ovat avoimia. Miksi? Sitä en varmaksi tiedä, mutta epäilen sen liittyvän siihen, ettei laatikoita ja kaappeja tarvitse avata tietääkseen mitä niissä on. Voi vain katsoa. Itse näen painajaismaisen kaaoksen ja olen sitä mieltä, että taivaan kiitos on olemassa kaapinovia näköesteeksi minun ja astioiden ja kaikenmaailman keittiötarvikkeiden välille.

Edellisessä blogitekstissä kerroin Jouluisista diy-sytykkeistä. Laajensin sittemmin askartelujani Joulukorttien pariin. Diy-postauksia on tulossa lisää marraskuussa, tulossa on myös askartelutarvikeliike esittelyä. Juoksu- / liikunta asioihin palailen, kunhan remontit kotona saadaan hyvälle mallille / olisi aikaa liikkua. Minulla on ihan tosi monta rautaa taas tulessa yht aikaa (diagnosoimaton adhd?). Olen kaiken lisäksi menossa marraskuussa valintakoehaastatteluun kouluun, josta aiemmin mainitsinkin, siitä myöhemmin aikanaan myös. Ihan kaikkea mahdollista asiantynkää on tänne blogiin laittaa ja toivon, että blogini olisi kiva lukea.

Jos someni ei vielä ole seurannassasi, niin esim. mobiilissa vierittämällä tätä sivua alaspäin, tulee vastaan ig-kuvia, joista klikkaamalla pääsee suoraan ig-profiiliini. Tietsikalla selaimessa ig näkyy sivun suht yläosassa oikeassa laidassa. Jos et ole koskaan käynyt tietokoneella blogissani, kurkka ihmeessä jos on mahdollisuus. 🙂

Kiitos ihan miljoonasti kaikille tätä blogia lukeville. Kävijämäärät ovat selkeästi lisääntyneet. Jättäkää ihmeessä kommenttia, jos on esim. jotain toiveita sisältöön. Viestiä voi laittaa myös ig:ssä DM:llä tai sähköpostilla heidimariahcom@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s