Joulu lähenee.

Hui kamala kun Joulu tulee äkkiä! Olen ”laittanut” Joulua aivan olemattoman vähän. Ihan hävettää miten saamaton olen ollut. Lapset availee kalentereitaan. Taaperon synttäreillä vieraat toi amarylis-kukan. Puuseppä rakensi hienon piparitalon. Piippu jäi rappaamatta paikoilleen, mutta ei se mitään. Syödään se ekaks pois. 🙂 Joulukortit tein onneksi jo marraskuussa, nyt vaan postimerkkejä ostamaan ja kortit matkaan.

Onko teidän paikkakunnalla kirjakauppaa? Meidän pikku kaupugissa on ja olen ihan todella kiitollinen siitä. Viimeisimmäksi kävin hankkimassa kaupungin omasta kirjakaupasta perhekalenterin ensi vuodelle. Askartelutarvikkeita sieltä löytyy myös todella hyvin. Ei siis pelkkiä kirjoja vaikka onkin kirjakauppa. Myös leluja on aika hyvin hyllyillä. Ja palapelejä. Ja on siinä oma tunnelmansa käydä oikeassa kirjakaupassa.

Meidän Joulu tulee olemaan aika niukka tänä vuonna. Minulla osui 12h työvuorot Jouluaatolle ja Joulupäivälle. Vietetään Jouluna perheen kanssa aikaa yhdessä Jouluisten makujen parissa sen minkä pystymme. Edellisessä postauksessani mainitsemani vilp-lämmitysongelmat ja aika kovat sähkölaskut eivät ole edistyneet mihinkään suuntaan.

Olen itse ratkonut ongelmaa sen minkä pystyn, hankkimalla toisen työn leipätyön rinnalle, eli lisäämällä tuloja lisääntyneiden menojen kompensoimiseksi. Tammikuussa aloitan sairaanhoitajan opinnot ja olen todella pulassa siinä, miten saan kaiken järjestymään. Kaksi työtä ja amk-opiskelu on aika haastava yhtälö. Luotan kuitenkin siihen, että asiat järjestyy jotenkin.

Jos tykkäät seurata minun elämää vähän realimmin se onnistuu helposti instassa ja tiktokissa. Insta: @heidimaria_h ja TikTok @heidi_maria_h

Kivaa viikonloppua! ❤

2 kommenttia artikkeliin ”Joulu lähenee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s