Ihmisen mieli on muuttuvainen

Minun sairaanhoitajan opinnot alkaa virallisesti ensi viikolla. Olen odottanut tätä hetkeä. Huvittavaa, miten ihmisen mieli / ajatukset voi muuttua. Opiskelin samoja opintoja n. 5-6 vuotta sitten 52 opintopisteen verran. Jouduin keskeyttämään tuolloin opinnot kaikilla mahdollisilla syillä, eikä minulla ollut opiskelumotivaatiota tuon taivaallista. Ajattelin silloin, että ei mä en kestä mitään virtsan vuorokausiseuranta hommia, näillä ei ole mitään tekemistä ensihoidon kanssa. Blääää. Lopettamisen jälkeen päätin, että mä en opiskele enää ikinä päivääkään sotealaa. No. Mieli muuttuu. Ihminen kasvaa. Olen työssä alalla edelleen (koska en tiedä mitä muutakaan tekisin) ja nyt mä ajattelen, että antaa tulla vaan kaikki. Mä opiskelen mitä vaan lisää, että pääsisin joskus pois vuorotyöstä. Ja jatkuvista tietoisista korona-altistumistista (ties mitä muita viiruksia tulevaisuus vielä tuo) / ja koronan etulinjassa työskentelystä. Tää blogi elää mun mukana ja blogiin on tulevaisuudessa tulossa paljon sisältöä mm. mun AMK-opiskelusta ja sen sovittamisesta arkeen.

Edellisessä postauksessa mietin, että mulla ei ole hajuakaan miten saan kaiken toimimaan. Työssäkäynnin, perheen ja koulun siis. Juostakin haluaisin. Päätin sittemmin, että ei kyllä yhtään kannata murehtia, kun vielä ei ole niitä todellisia ongelmiakaan joita murehtia. 😀 AMK-opinnot alkavat tulevana maanantaina etänä. Joudun tosin kädet ristissä toivomaan, että pääsen klo 08.00 ajallaan yövuorosta ja voin samalla kellon lyömällä avata oppilaitoksen kanssa zoom-yhteyden. Siit se sit alkaa.

Mainitsin edellisessä postauksessa koiranpennusta. Hän on nyt muuttanut taloon. Nimeksi valikoitui Vainu. Taaperolla ja Ryhmä Haulla on osuutta nimivalintaan. Vainu on kotiutunut mainiosti meille ja on oikein kiva nuori mies. 🙂 Vainussa on n. 75% saksanpaimenkoiraa. Lisäksi löytyy ainakin leonberginkoiraa.

Seuraavaan kertaan. Mä uskon, että seuraavia kertoja tulee nyt tiuhemmin, koska ylipäätään tulee vietettyä enempi aikaa läppärin kanssa.

Meillä on tänään sunnuntaina -21c pakkasta. Hur. Ensi viikolla pitäisi lauhtua. Kivaa pakkaspäivää nyt kuitenkin sinulle. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s