Blogin takaa

Täällä kirjoittelee 40+, siinä ruuhkavuosien ja vaihdevuosien välissä oleva rouva. Päätyötäni on viimeiset vajaan kymmenen vuotta ollut perustason ensihoitajan työ. Siinä sivussa olen sivutoiminen op-kevytyrittäjä, moneen taipuvana yritykseni toimiala on vähän vaihdellut ajan saatosssa. Viimeisimmäksi tuli sisällöntuottoa ja markkinointiviestintää 30op opiskeltua (merkonomin tutkinnonosa). Valokuvausta olen harrastanut puolivakavasti toistakymenntä vuotta. Videoiden peruseditointi on hallussa. Valokuvaus ja valokuvaustoiminta / sisällöntuotto onkin ollut jonkin aikaa yritykseni päätoimenkuva.

Harrastan juoksemista, käsillä tekemistä ja maailman havainnointia kaikilla tavoin. Sytyn uusista asioista helposti, mutta saatan kyllästyäkin nopeasti. 

Olen viiden lapsen äiti, joista osa on aikuisia, nuorin on vielä päivähoidossa. En itse omaa sisaruksia ja suku asuu pitkin suomea. Asutaan maalla pienellä muutaman hehtaarin palstalla. Pihassa on talli, jossa asuu pari kania. Poni on suunnitelmissa. Ja lampaat. Ja kanat. Palstan turvajärjestelmänä on tällä hetkellä kaksi koiraa, joista kääpiömäyräkoira Penni on ehdottomasti turvallisuus- ja viestintä vastaava.

Yhteistöitä?

Sopii kysyä, teenkö yhteistyötä yrityksesi kanssa. Kirjoitan, kuvaan stilliä ja liikkuvaa. Jaloilta ja ilmasta. 🙂 Kaikki mikä istuu arkeeni luontevasti, toimii myös blogissa ja somessa.

Mailia: heidimariahcom@gmail.com

Seurata minua voi näistä:

Kotisivuni (heidimariah.com) on omani ja hallinnoin sekä ylläpidän sivustoa itse. Olen itseoppinut wordpressin käyttäjä, joten armoa. Sivut eivät ole täydelliset. 🙂

heidimariah.com 

Y-tunnus: 2429352-2

Kotikunta: Viitasaari