Mediakortti / Sisällöntuotto

Sisällöntuottoa, siellä missä sitä tarvitaan.

Mitä on sisällöntuotto?

Perinteisesti sisällöntuotto mm. sellaisen sisällön tekemistä, joka ohjaa, neuvoo, opastaa ja viihdyttääkin katsojaansa. Se antaa katsojalleen / lukijalleen jotakin, mutta ei suoraan myy mitään.

Se voi olla valokuvia, videoita, tekstiä tai näiden yhdistelmiä. Se voi olla remppamiehen video-tutoriaali porakoneen käyttöön kaikilla videota tukevilla alustoilla. Se voi olla konditorian ohje kauniiseen kakkuun Ig päivityksessä tai Pinterestissä. Se voi olla kukkakaupan somessa esitettämä vinkki kauniiseen kimppuun luonnonkukista. Vain mielikuvitus on rajana. Tällaisessa sisällöntuotossa asiantuntijat voivat antaa tietoa omasta osaamisestaan, joka taas nostaa mm. tunnettuutta, brändiä ja imagoa. Sisältömarkkinointi on yksi sisällöntuoton spekti, mutta ei suinkaan ainoa.

Tuotan sisältöä

Tuotan (toistaiseksi sivutoimisesti) freelancerina valokuvausta, videokuvausta ja dronekuvausta sekä blogi- ja yritystekstejä / artikkeleita. Ehdottomasti vahvuutenani on tuottaa visuaalinen materiaali itse. En käytä kuvapankkeja, vaan teen materiaalin aina personoituna siihen käyttöön, johon sitä tarvitaan. Tällöin ei synny tilannetta, että sama materiaali olisi käytössä myös muilla.

Tarvittaessa kaupalliseen markkinointiin tarkoitettuun sisältöön voin tehdä myös yksinkertaisia audioita, jotka todella ovat yksinkertaisia.

Kenelle?

Yksityisille ja yrityksille.

Hinnasto

Listahinnoittelu sisällöntuotossa on hankalaa, koska kaikki projektit ovat erilaisia ja vaativat enempi ja vähempi suunnittelua ja taustatyötä, kuvaamista sekä jälkikäsittelyä. Kannattaa pyytää tarjous.

Lähdetään kuitenkin siitä, että tuntiveloitukseni laitteineni ja ohjelmistoineni on 50e/ alkava tunti, sis alv 24%.

Yhteystiedot

Sähköposti: heidimaria.hamalainen@gmail.com

Puhelin: 040-2202349


”Mitä en vielä osaa, voin opetella.”

Heidi Hämäläinen